[TWITTER] 161211 Krystal Update – ” Delicious ! “

Note : Twitter ini belum dikonfirmasi apakah akun asli Krystal atau tidak .

Ia menulis tweet,

” Makanan yang lezat! ^^ Semuanya dari Luna Eonni~ “

Credit : @krystal_jsj

Written & Indonesia Translation by : Magnae Soojung

Advertisements

2 comments

  1. kayaknya sih iya…soalnya dia sering upload foto terus

    1. audereyee · · Reply

      Tadinya aku juga berpikir kayak gitu . Tapi seandainya dia asli , kenapa cast High Kick 3 yang punya twitter gak followe dia / bales saat @krystal_jsj mention . Anak SM seperti SJ , BoA , dll juga gak ada yang follow dia , artis2 juga gaada . Aku udah periksa semua soalnya ^^

What do you think ?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: